Elektrische voertuigen (EV), elektrisch rijden, hybride, plug-in hybride, stekkerauto, stekkerauto's, laadpunten, laadpalen, laadpaal (stock)

Meer laadpalen voor auto's: grootste stijging in Venray

In bijna alle Limburgse gemeenten is het aantal laadpunten voor elektrische auto's gestegen ten opzichte van vorig jaar. Venray steekt er met kop en schouders bovenuit.

Elektrische voertuigen (EV), elektrisch rijden, hybride, plug-in hybride, stekkerauto, stekkerauto's, laadpunten, laadpalen, laadpaal (stock)
'Elektrische laadpalen geen cadeautje voor hogere inkomens'

Het gemeentebestuur van Heerlen bestrijdt dat de forse uitbreiding van het aantal openbare elektrische laadpalen een cadeautje is voor de hogere inkomens.

Komende vier jaar komen er 8000 laadpalen bij in Limburg
2500 laadpunten voor elektrische auto's erbij in Limburg

Komende vier jaar krijgt Limburg 2500 laadpunten voor elektrische auto's erbij.

stock elektrische auto
'Te weinig laadpunten voor elektrische auto's in Limburg'

Het aantal laadpunten voor elektrische auto's blijft achter bij de vraag. Dat stelt onderzoeks- en adviesbureau EVConsult.

Meer laadpunten voor elektrische auto's en fietsen

Limburg krijgt de komende jaren veel meer laadpalen voor elektrische auto's én elektrische fietsen.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten