Overslaan en naar de inhoud gaan

La Place sluit A2-restaurant Nederweert en filiaal Heerlen

Geplaatst opmaandag 13 juli 2020 - 11:43

La Place sluit twee vestigingen in Limburg. Zowel het snelwegrestaurant in Nederweert als het filiaal in Heerlen gaat dicht. Het concern wil gedwongen ontslagen zoveel mogelijk voorkomen.

Volgens Jumbo, waar La Place onder valt, is er onvoldoende toekomstperspectief voor de vestigingen.

A2
La Place sluit in totaal 23 filialen. In Limburg gaat het om de filialen in het pand van Berden in Heerlen en langs de A2 bij Nederweert, locatie Noord Meiberg. Volgens het bedrijf zijn er in deze filialen onvoldoende mogelijkheden om het nieuwe concept van La Place uit te rollen. In een persbericht laat Jumbo weten: "Voor deze vestigingen is een rendabele exploitatie op basis van de nieuwe formule uitgangspunten een onmogelijke opgave. Daarom hebben we het voornemen om deze restaurants niet meer te openen."

Personeel
Jumbo wil gedwongen ontslagen zoveel mogelijk voorkomen. "We streven ernaar om gedwongen ontslagen zoveel mogelijk te voorkomen en collega’s zoveel mogelijk te behouden voor ons bedrijf door ze een andere functie binnen Jumbo of La Place aan te bieden." Volgens De Telegraaf worden maandagochtend de vestigingsmanagers bijgepraat en maandagavond het personeel van de 23 filialen. In totaal zou het gaan om zo'n 480 personeelsleden.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen