ANP-346075742

La Place sluit A2-restaurant Nederweert en filiaal Heerlen

La Place sluit twee vestigingen in Limburg. Zowel het snelwegrestaurant in Nederweert als het filiaal in Heerlen gaat dicht. Het concern wil gedwongen ontslagen zoveel mogelijk voorkomen.

Auto bijna in vlammen opgegaan bij wegrestaurant

Een auto is vrijdagmiddag bijna afgebrand bij een wegrestaurant aan de A2 bij Nederweert.

Restaurants outlet weer open na incident met siersteen

De restaurants in het Designer Outlet Roermond in Roermond zijn zondag weer gewoon open voor publiek.

Restaurants outlet voorlopig dicht na nieuw incident

Verschillende restaurants in het nieuwe deel van Designer Outlet Roermond zijn zaterdag voor onbepaalde tijd gesloten uit veiligheidsoverwegingen.

Wegrestaurants Sevenum en Venray open als La Place

De voormalige AC-restaurants op de kruising van de Middenpeelweg en A67 in Sevenum en langs de A73 bij Venray gaan volgende week donderdag opnieuw open, als La Place.

Messen worden geslepen tegen komst La Place op Vrijthof

Horecabazen rond het Vrijthof in Maastricht en de Maastrichtse Koninklijke Horeca Nederland verzetten zich fel tegen de mogelijke komst van zelfbedieningsrestaurant La Place naar het Vrijthof.

La Place aast op grote eetzaak op Vrijthof

Restaurantketen La Place zou er alles aan doen om in Maastricht een grote eetzaak op het Vrijthof te openen.

La Place keert in Limburg terug op zes plekken

La Place keert op zes plekken terug in Limburg.

Hudson's Bay Maastricht krijgt restaurant La Place

Net zoals vroeger toen het nog een V&D was, krijgt het Hudson's Bay-warenhuis in Maastricht een restaurant van La Place.

AC-restaurants worden omgeturnd tot La Place

De AC-restaurants zijn opgekocht door supermarktketen Jumbo.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten