Finish La Course 2021

Demi Vollering wint laatste editie La Course

Demi Vollering van SD-Worx heeft de achtste editie van La Course gewonnen, de vrouwenkoers van de Tour de France. Vollering was de sterkste in Landerneau na een sprint heuvelop. De Limburgse rensters speelden geen rol van betekenis in de finale.

Parkhotel Valkenburg
Wielrensters Parkhotel Valkenburg toegelaten tot La Course

De Limburgse dameswielerploeg Parkhotel Valkenburg is ook dit jaar weer uitgenodigd om deel te nemen aan La Course.

ANP-422099594
Vos en Vollering geklopt door Elizabeth Deignan in La Course

Elizabeth Deignan heeft La Course gewonnen, de vrouweneditie van de Tour de France. In de sprint versloeg ze Marianne Vos en Demi Vollering, van Parkhotel Valkenburg.

28-08 ONLINE Demi Vollering
Video: Demi Vollering klaar voor La Course

Demi Vollering is klaar voor La Course, de vrouweneditie van de Tour de France.

Sabrina Stultiens eindigt op twaalfde plek in La Course

Sabrina Stultiens van Team Sunweb is zaterdag op de twaalfde plaats geƫindigd in La Course, de vrouwenwedstrijd rond de Tour de France.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten