Overslaan en naar de inhoud gaan

L1mburg Centraal: Zuyderland bang voor versoepelingen

Geplaatst opwoensdag 24 februari 2021 - 18:52

Woensdag in L1mburg Centraal: 'Versoepeling is risico voor ziekenhuizen', zomers weer in februari, het nieuwe racemonster van Max en meer Limburgs nieuws

Zuyderland: Versoepeling is risico voor ziekenhuizen
Ziekenhuizen maken zich zorgen om de versoepelingen. De contactberoepen gaan weer aan de slag en jongeren mogen weer deels naar school. Er komt iets meer ruimte, maar de ziekenhuizen zijn er niet gerust op. Aan tafel spreken we daarover met David Jongen, bestuursvoorzitter van Zuyderland.

Bekijk hier de hele reportage

Voortgezet onderwijs maakt zich op voor heropening maandag
Eén van de versoepelingen die het kabinet heeft aangekondigd betreft de heropening van de scholen. MBO'ers en middelbare scholieren gaan weer minimaal 1 dag per week naar school, vanaf maandag. Dus worden alle draaiboeken uit de kast gehaald om dat te organiseren.

Bekijk hier de hele reportage

Rijlessen mogen weer
Je mag eindelijk weer gas geven... als je rijles hebt. Want ook de rijles gaat weer door. Rijschoolhouders moeten flink aan de bak om achterstanden weg te werken. Examenleerlingen krijgen de kans om eindelijk het rijbewijs te halen.

Bekijk hier de hele reportage

Danny kijkt als vrijgezel naar finale Married At First Sight
Binnen een paar weken van chocoladeverkoper naar bekende Nederlander. Dat is het verhaal van Danny Roex uit Echt. Hij deed mee aan het populaire RTL4-programma Married At First Sight. Een half jaar geleden trouwde hij met Rein, een man die hij niet kende en nog nooit gezien had. De vonk sloeg meteen over, maar later werd het toch steeds lastiger. Uiteindelijk komt het er op neer dat Danny dinsdagavond als vrijgezel naar de finale van het programma zat te kijken. Samen met een vriendin op de bank.

Bekijk hier de hele reportage

Zomers weer in februari
De musje valle van 't daak, zeggen ze in de zomer. Maar vandaag, op 24 februari, begint het er ook al aardig op te lijken. Het is prachtig weer en dat betekent volop bedrijvigheid in het Limburgse Heuvelland.

Bekijk hier de hele reportage

Dit wordt het nieuwe racemonster van Max
De nieuwe auto van Max Verstappen is gepresenteerd, de RB-16-B. Maar welke nieuwe snufjes zijn er te zien? Onze Pitlane-mannen Xavier Maassen en Sem Caelen laten hun licht schijnen over het nieuwe racemonster.

Bekijk hier de hele reportage

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen