Overslaan en naar de inhoud gaan

L1mburg Centraal: Zoektocht naar minderjarige overvaller

Geplaatst opzaterdag 18 juli 2020 - 18:53

Zoektocht naar minderjarige overvaller op Aldi Elsloo, omwonenden Oolderplas zijn zwerfafval zat en meer Limburgs nieuws.

Bekijk hier de hele uitzending

Zoektocht naar minderjarige overvaller op Aldi Elsloo
De politie zoekt nog steeds naar een ongeveer 13-jarige jongen die vrijdagavond een overval pleegde op een supermarkt in Elsloo. Het is de tweede overval op dezelfde Aldi-supermarkt in korte tijd. Die van vrijdagavond valt op vanwege de waarschijnlijk zeer jonge dader, die daarbij ook nog eens koelbloedig te werk lijkt te zijn gegaan.

Bekijk hier de hele reportage

Omwonenden Oolderplas zijn zwerfafval zat
Vissen, relaxen en barbecueën. De omgeving van de Roermondse Maasplassen leent zich voor een heleboel activiteiten, ook in coronatijd. Maar er kleeft ook een groot nadeel aan. Omwonenden klagen over de rotzooi die de bezoekers achterlaten. Brigitte Kroos woont aan de Oolderplas in Herten en loopt dagelijks een ronde met een prikstok. Net als haar buren is ze de volle vuilniszakken met zwerfafval meer dan beu.

Bekijk hier de hele reportage

Zweefvliegen met passagiers mag weer
De zweefvliegers mogen weer! De zweefvliegclub van Schinveld mag vanaf nu weer vliegen met passagiers. Dat is nodig ook, want passagiers zijn de belangrijkste inkomstenbron voor de club. De eerste vluchten zijn weer gemaakt, met onze cameraman Ben Brack.

Bekijk hier de hele reportage

Tien doelpunten in duel Fortuna-Bekkerveld
Fortuna Sittard heeft de eerste oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe seizoen gewonnen. In Sittard werd het RKSV Bekkerveld van Cooky Voorn met 9-1 verslagen.

Bekijk hier de hele reportage

Roda wint van WDZ met 7-1
Roda JC oefende tegen derdeklasser Wilskracht Doet Zegevieren, WDZ uit Bocholtzerheide. De Kerkraadse club won met 7-1 van de amateurs.

Bekijk hier de hele reportage

Maartje Paumen geeft een clinic
Twee jaar geleden stopte Maartje Paumen met hockey. Daar waar sommige topsporters niet goed weten wat ze met hun vrij gekomen tijd moeten doen, was dat voor Paumen geen enkel probleem. Sterker nog, als ze al haar plannen wil verwezenlijken, zijn de 24 uren die een dag heeft, nog veel te weinig.

Bekijk hier de hele reportage

Kim op pad in Kronenberg
Zeven weken lang maken wij onder de noemer 'Route Regio' in L1mburg Centraal dagelijks reportages uit verschillende plekken in Limburg. Vandaag gaat verslaggever Kim Langeslag in Kronenberg op zoek naar zomerse verhalen!

Bekijk hier de hele reportage

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen