Overslaan en naar de inhoud gaan

L1mburg Centraal: Roerig ontvangst Rutte in Roermond

Geplaatst opzaterdag 9 maart 2019 - 18:46

Zaterdag in L1mburg Centraal: Roerig ontvangst premier Rutte in Roermond, dieven proberen toe te slaan in Pancratiuskerk, speelgoeduitverkoop in sluitende Intertoys filialen en meer Limburgs nieuws...

Roerig ontvangst premier Rutte in Roermond
Een roerige ontvangst vandaag voor Mark Rutte in Roermond. Op campagnebezoek werd hij onthaald door een groep joelende en demonstrerende gele hesjes. De demonstratie was vantevoren bij de VVD bekend. Na het roerige bezoek aan Roermond ging de premier verder naar Tegelen, waar hij sprak met medewerkers, bewoners en familieleden van Zorgwijk de Nieuwe Munt. Daar kunnen mensen zo lang mogelijk zelfstandig in hun eigen omgeving blijven wonen. Het is een wijk voor jong en oud, waar zorgbehoevende mensen én mensen die geen zorg nodig hebben door elkaar wonen.

Bekijk hier de hele reportage

Dieven slaan toe in Pancratiuskerk Heerlen
Een brutale inbraak in de Pancratiuskerk in Heerlen. Onbekenden hebben daar het tabernakel proberen te forceren. De heilige kluis is daarbij beschadigd en kostbare sierstenen zijn meegenomen. De Deken reageerde geschokt...

Bekijk hier de hele reportage

Internettalent Emma Keuven in de race voor Award
Ze heeft ruim 130.000 abonnees op haar YouTube-kanaal, 140.000 volgers op Instagram en ruim 300.000 fans op Tiktok. Wekelijks post ze video's met groot succes en dat terwijl ze 13 lentes jong is: Emma Keuven uit Hunsel. Als aanstormend talent is ze nu genomineerd voor een Nickelodeon Kids Choice Award. Ze komt gezellig langs in de studio en spreekt er met ons over!

Bekijk hier de hele reportage

Speelgoeduitverkoop in sluitende Intertoys filialen
Nog even de laatste acties meepikken, in de sluitende Intertoys filialen in Limburg. De speelgoedketen sluit 8 filialen in onze provincie, en dus startte voor die zaken vandaag de opheffingsuitverkoop. Voor velen een buitenkansje, voor een enkeling een teleurstelling.

Bekijk hier de hele reportage

Noem het maar Liefde op de planken
Noem het maar Liefde is de nieuwe voorstelling van Toneelgroep Maastricht, geschreven door Ilja Leonard Pfeijffer en met Anniek Pheifer en Jeroen Spitzenberger in de hoofdrollen. Over de liefde anno 2019.... Het stuk beschrijft 15 scènes over de liefde. Met 15 personages en dus ook 15 keer seks......

Bekijk hier de hele reportage

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen