Overslaan en naar de inhoud gaan

L1mburg Centraal: Ondernemers Venlo bezorgd over protest

Geplaatst opvrijdag 20 november 2020 - 18:06

Vernieuwde tunnel tussen Designer Outlet en centrum Roermond, Nunhem zoekt prins en meer Limburgs nieuws.

Rechtbank veroordeelt Jos Brech tot celstraf van 12,5 jaar
Ruim 22 jaar na de dood van Nicky Verstappen was er nu het oordeel. Volgens de rechter heeft de 58-jarige Jos Brech zich schuldig gemaakt aan het ontvoeren, seksueel misbruik en het in bedwang houden van Nicky. Dat had de dood van Nicky tot gevolg en daarvoor gaat hij 12 jaar de cel in. Voor het bezit van kinderporno kreeg Brech nog eens zes maanden extra celstraf.

Bekijk hier de hele reportage

Ondernemers Venlo bezorgd over protest Kick Out Zwarte Piet
Ondernemers in Venlo zijn bezorgd over de geplande demonstratie van Kick Out Zwarte Piet zaterdag in Venlo. Vorige week was er een vergelijkbare demonstratie in Maastricht waar na de komst van tegendemonstranten de boel uit de hand liep. Alle ogen zijn nu op Venlo gericht. Antoin Scholten, burgemeester in Venlo, wil nog niet zeggen waar de demonstratie plaatsvindt.

Bekijk hier de hele reportage

Zoektocht naar opvolger voor Fortuna-trainer Hofland
Fortuna Sittard is al ruim een week naarstig op zoek naar een opvolger van de ontslagen trainer Kevin Hofland. Maar misschien kijkt de clubleiding wel veel te ver en ligt de oplossing in eigen huis voor het oprapen. Want interim-trainer Sjors Ultee, die zondag tegen Feyenoord op de bank zit, ziet een permanente rol als eindverantwoordelijke van Fortuna best wel zitten.

Bekijk hier de hele reportage

Vernieuwde tunnel tussen Designer Outlet en centrum Roermond
Van een kille tunnel naar eentje waar wandelaars worden verrast door een gigantische videoprojectie. De voetgangerstunnel tussen het Designer Outlet en de binnenstad van Roermond is vernieuwd. Het moet bezoekers van het merkendorp in Roermond een leukere wandeling geven naar het centrum van de stad. Vrijdagmorgen werd de vernieuwde tunnel officieel heropend.

Bekijk hier de hele reportage

Nunhem blijft zoeken naar prins
Er is -voor zover bekend- één carnavalsvereniging in heel Limburg die wel stug blijft zoeken naar een prins of prinses. Waar alle andere verenigingen zich erbij neerleggen dat het carnavalsseizoen als verloren beschouwd moet worden, denken de Bosuule uit Nunhem dat er wél nog iemand is die corona-prins zou willen worden. Diegene mag zich melden bij de vorst.

Bekijk hier de hele reportage

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen