Overslaan en naar de inhoud gaan

L1mburg Centraal: Ondernemers Venlo bezorgd over protest

Geplaatst opvrijdag 20 november 2020 - 18:06

Vernieuwde tunnel tussen Designer Outlet en centrum Roermond, Nunhem zoekt prins en meer Limburgs nieuws.

Rechtbank veroordeelt Jos Brech tot celstraf van 12,5 jaar
Ruim 22 jaar na de dood van Nicky Verstappen was er nu het oordeel. Volgens de rechter heeft de 58-jarige Jos Brech zich schuldig gemaakt aan het ontvoeren, seksueel misbruik en het in bedwang houden van Nicky. Dat had de dood van Nicky tot gevolg en daarvoor gaat hij 12 jaar de cel in. Voor het bezit van kinderporno kreeg Brech nog eens zes maanden extra celstraf.

Bekijk hier de hele reportage

Ondernemers Venlo bezorgd over protest Kick Out Zwarte Piet
Ondernemers in Venlo zijn bezorgd over de geplande demonstratie van Kick Out Zwarte Piet zaterdag in Venlo. Vorige week was er een vergelijkbare demonstratie in Maastricht waar na de komst van tegendemonstranten de boel uit de hand liep. Alle ogen zijn nu op Venlo gericht. Antoin Scholten, burgemeester in Venlo, wil nog niet zeggen waar de demonstratie plaatsvindt.

Bekijk hier de hele reportage

Zoektocht naar opvolger voor Fortuna-trainer Hofland
Fortuna Sittard is al ruim een week naarstig op zoek naar een opvolger van de ontslagen trainer Kevin Hofland. Maar misschien kijkt de clubleiding wel veel te ver en ligt de oplossing in eigen huis voor het oprapen. Want interim-trainer Sjors Ultee, die zondag tegen Feyenoord op de bank zit, ziet een permanente rol als eindverantwoordelijke van Fortuna best wel zitten.

Bekijk hier de hele reportage

Vernieuwde tunnel tussen Designer Outlet en centrum Roermond
Van een kille tunnel naar eentje waar wandelaars worden verrast door een gigantische videoprojectie. De voetgangerstunnel tussen het Designer Outlet en de binnenstad van Roermond is vernieuwd. Het moet bezoekers van het merkendorp in Roermond een leukere wandeling geven naar het centrum van de stad. Vrijdagmorgen werd de vernieuwde tunnel officieel heropend.

Bekijk hier de hele reportage

Nunhem blijft zoeken naar prins
Er is -voor zover bekend- één carnavalsvereniging in heel Limburg die wel stug blijft zoeken naar een prins of prinses. Waar alle andere verenigingen zich erbij neerleggen dat het carnavalsseizoen als verloren beschouwd moet worden, denken de Bosuule uit Nunhem dat er wél nog iemand is die corona-prins zou willen worden. Diegene mag zich melden bij de vorst.

Bekijk hier de hele reportage

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen