Overslaan en naar de inhoud gaan

L1mburg Centraal: Kreeg Thijs H. geen hulp?

Geplaatst opzaterdag 16 november 2019 - 18:20

Zaterdag in L1mburg Centraal: Thijs H. kreeg geen hulp, Laurentius Ziekenhuis in Roermond het beste ziekenhuis van Nederland, Sinterklaas is weer in het land en meer Limburgs nieuws...

Bekijk hier de hele uitzending.

Thijs H. kreeg geen hulp
Hebben GGZ instanties gefaald in de zaak rond Thijs H, verdacht van het doden van drie mensen in Brunssum in Den Haag. Die vraag lijkt gerechtvaardigd nu de ouders van Thijs in het AD hebben aangegeven dat ze daags voordat hun zoon de mensen neerstak, tevergeefs aanklopten bij GGZ-instellingen. Mondriaan kan zelf niet reageren, dus blijft de zaak met veel vraagtekens zitten.

Bekijk hier de hele reportage

Laurentius Ziekenhuis in Roermond het beste ziekenhuis van Nederland
Het Laurentius Ziekenhuis in Roermond mag zich vanaf vandaag het beste ziekenhuis van Nederland noemen. In de de jaarlijkse ziekenhuistest van weekblad Elsevier kreeg het Roermonds ziekenhuis op alle onderdelen de hoogste score. Dat zorgde vandaag natuurlijk voor de nodige vrolijke gezichten daar.

Bekijk hier de hele reportage

Sinterklaas is weer in het land
De Sint is weer in het land en ook in Limburg zette hij op meerdere plekken voet aan wal. Waaronder in Maastricht. Een speciale dag voor kinderen, maar al helemaal voor de kinderen van Yolo, een gezinshuis waar kinderen zitten die tijdelijk niet thuis kunnen wonen.

Bekijk hier de hele reportage

Kerststad Valkenburg al in volle glorie
De Sint is nog maar net in het land en in Valkenburg gaan de kerstspulletjes in de grotten al over de toonbank. Dit jaar is er zelfs een ijsbaan! De kerstgrotten trekken deze 6 weken zo'n 150-duizend bezoekers. Esther Raats ging kijken in kerst-stad Valkenburg.

Bekijk hier de hele reportage

10 jaar na FC Limburg
Het moge duidelijk zijn, sportief staan de Limburgse clubs er niet te best voor. Vier Limburgse clubs, met ieder hun eigen uitdagingen. Een jaar geleden zag de wereld er anders uit, toen Fortuna en Roda fuseerden tot Sporting Limburg. Aan tafel hoofdrolspelers van die periode, oud-gouverneur Leon Frissen en oud-trainer Sef Vergoossen.

Bekijk hier de hele reportage

Te weinig laadpalen in Limburg
Elektrisch rijden. De vraag naar elektrische auto's neemt explosief toe. Maar er is een tekort aan laadpunten in Limburg. Dat blijkt uit cijfers van onderzoeksbureau EVConsult. In Limburg zijn op dit moment 5500 volledig elektrische auto’s en 1385 laadpunten. Dat aantal moet fors toenemen tot 2500 in 2020 om aan de toekomstige vraag te voldoen.

Bekijk hier de hele reportage

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen