Overslaan en naar de inhoud gaan

L1mburg Centraal: Eenzaamheid tijdens de lockdown

Geplaatst opzondag 18 oktober 2020 - 19:30

Anthy P. streng beveiligd, eenzaamheid tijdens de lockdown, sport en meer Limburgs nieuws.

Bekijk hier de hele uitzending

Slachtoffer schietpartij Sittard ondergedoken in safehouse
De man die op 12 september werd neergeschoten in de Bradleystraat in Sittard, is ondergebracht op een veilige locatie. De politie kan zijn veiligheid niet langer garanderen wanneer hij in zijn eigen omgeving zou blijven.

Bekijk hier de hele reportage

Eenzaamheid tijdens de lockdown
Als de cijfers zo blijven doorzetten, dan kan de lockdown waar we nu in zitten zomaar eens tot het einde van het jaar worden doorgetrokken. RIVM-baas Jaap van Dissel hintte daar ook al op. En dat is slecht nieuws voor iedereen die zich tijdens de eerste coronagolf al eenzaam voelde. Want dat gevoel ligt nu weer op de loer. Aan tafel psychologe Marly Senden.

Bekijk hier de hele reportage

VVV pakte onverwacht toch een punt bij AZ
VVV pakte zaterdagavond in Alkmaar een punt tegen AZ. En daar zag het lang niet naar uit, want tot vier minuten voor tijd keken de Venlonaren tegen een 2-0 achterstand aan. Toen kwam de onverwachte ommekeer en werd het toch nog 2-2 dankzij doelpunten van Linthorst en Giakoumakis in de slotminuten van de wedstrijd.

Bekijk hier de hele reportage

Voorbeschouwing Roda JC - Telstar
Voor Roda JC staat maandagavond de belangrijke wedstrijd tegen Telstar op het programma. Zonder de steun van het publiek, dat is bekend. Verslaggever Jelle Kleinen blikt vooruit op het duel, al gaat dat op een iets andere manier dan normaal.

Bekijk hier de hele reportage

Weekoverzicht
Het was de week van de persconferentie waarin een gedeeltelijke lockdown werd aangekondigd in ons land. Een stijgend aantal besmettingen. ook in onze provincie, en dus strengere maatregelen. In vogelvlucht alle gebeurtenissen van de afgelopen week op het gebied van corona in Limburg op een rijtje in het weekoverzicht.

Bekijk hier de hele reportage

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen