Overslaan en naar de inhoud gaan

L1mburg Centraal: Chaos door plofkraak in Venlo

Geplaatst opmaandag 29 juli 2019 - 18:59

Maandag in L1mburg Centraal: een plofkraak en de daaropvolgende explosie in de binnenstad van Venlo liet maandag zijn sporen achter.

Bekijk hier de hele uitzending.

Plofkraak in Venlo
Een explosie in de Venlose binnenstad in de nacht van zondag op maandag. Een plofkraak met veel geweld en grote gevolgen. Een pinautomaat aan de Keulsepoort werd opgeblazen. Vlak na de explosie zagen getuigen de vermoedelijke daders op een scooter wegrijden. Uit voorzorg moesten de bewoners van tachtig appartementen hun woning midden in de nacht verlaten. Ook de gasten van een hotel moesten tijdelijk vertrekken.

Bekijk hier de hele reportage

Stille tocht in Kerkrade
Een moment van stilte maandagavond voor de doodgestoken Reagan uit Kerkrade. Familie, vrienden en buurtbewoners lopen mee in een stille tocht voor de 42-jarige vrouw. Zij kwam ruim twee weken geleden om het leven. Op de Erensteinerstraat in Kerkrade werd ze doodgestoken. De verdachte, haar 52-jarige ex-vriend ook uit Kerkrade, is die dag opgepakt.

Bekijk hier de hele reportage

Dode vissen aan de oever van de Maas
Een bizarre ontdekking in het water bij Grevenbicht. Aan de oever van de Maas zijn veertig dode vissen gevonden. Het gaat om Barbelen. Een medewerker van Waterschap Limburg ontdekte de vissen per toeval toen hij in de buurt op werkbezoek was.

Bekijk hier de hele reportage

Voetbalboek over icoon van VVV-Venlo
VVV-Venlo is volop in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dit weekend werd de Herman Teeuwen Memorial gespeeld tegen het Griekse Panathinaikos. Een tegenstander van naam. Goed gespeeld, toch met 0-1 verloren. Elk jaar organiseert VVV de Herman Teeuwen Memorial. Een wedstrijd vernoemd naar het clubicoon. Hij overleed in 2003. Voorafgaand aan de Herman Teeuwen Memorial afgelopen weekend werd een magazine gepresenteerd, over het clubicoon. En het eerste exemplaar ging naar de weduwe en dochter van Herman Teeuwen.

Bekijk hier de hele reportage

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen