Overslaan en naar de inhoud gaan

L1mburg Centraal: campagne voeren in coronatijd

Geplaatst opwoensdag 13 januari 2021 - 19:59

Huisartsen willen eerder gevaccineerd worden, campagne voeren in coronatijd, Wout Poels klaar voor nieuw wielerseizoen en meer Limburgs nieuws.

De uitzending van L1mburg Centraal van woensdag 13 januari. Met de volgende onderwerpen:

Huisartsen willen eerder gevaccineerd worden
Boosheid en verontwaardiging onder huisartsen. De eerdere belofte dat ze samen met het acute zorgpersoneel voorrang zouden krijgen bij het vaccineren, is gebroken. Minister De Jonge komt die afspraak niet na. Huisartsen worden voorlopig nog niet gevaccineerd. En dat is een risico, omdat steeds meer huisartsen uitvallen.

Bekijk hier de hele reportage

Hoe werkt een avondklok?
De avondklok behoort serieus tot de mogelijkheden als de Britse variant van het coronavirus echt voet aan de grond krijgt in Nederland. Het kabinet vraagt het Outbreak Management Team om een spoedadvies over de avondklok. Mocht het nodig zijn, hoe ziet zo'n avondklok dan uit?

Bekijk hier de hele reportage

Definitief een dikke streep door carnaval 2021
Voor de fanatieke en minder fanatieke vastelaovendvierders was de persconferentie dinsdagavond nogmaals een bevestiging dat er dit jaar niets te doen is. Met het verlengen van de maatregelen tot 9 februari gaat er ook een definitieve dikke streep door carnaval 2021.

Bekijk hier de hele reportage

Roda huurt Stan van Dijck van VVV
Roda JC huurt Stan van Dijck van VVV-Venlo. De jonge verdediger kwam te weinig aan de bak in Venlo en hoopt op meer speelminuten bij de provinciegenoot.

Bekijk hier de hele reportage

Wout Poels bereidt zich voor op nieuw wielerseizoen
Wielrenner Wout Poels is met zijn ploeg Bahrein aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. Hoofddoelen voor de uit Blitterswijck afkomstige renner zijn de Ardennenklassiekers en de Tour. Stiekem hoopt hij ook in de Olympische wegwedstrijd te starten.

Bekijk hier de hele reportage

Campagne voeren in coronatijd
De Tweede Kamerverkiezingen staan nu nog op 17 maart gepland. Dat betekent dat messen geslepen zijn. Politici zullen campagne moeten voeren, maar hoe? Alles is dicht, dus een gesprekje voeren op de lokale markt zit er niet in voor de campagnetijgers. We praten erover verder met Tweede Kamerlid Martijn van Helvert van CDA en Geert Gabriels van GroenLinks.

Bekijk hier de hele reportage

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen