Overslaan en naar de inhoud gaan

L1mburg Centraal: App CoronaMelder nu ook in Limburg

Geplaatst opzaterdag 10 oktober 2020 - 20:08

Zaterdag in L1mburg Centraal: Standbeeld voor Geer van der Veer, onterechte huurbemiddelingskosten en meer Limburgs nieuws.

Bekijk hier de hele uitzending

Coronamelder in Limburg
We hebben er lang op gewacht, maar eindelijk is hij er, ook in Limburg: de app CoronaMelder.

Bekijk hier de hele reportage

Standbeeld voor Geer van der Veer
Venlose stadsicoon Geer van de Veer wordt een jaar na zijn dood vereeuwigd met een standbeeld.

Bekijk hier de hele reportage

Onterechte huurbemiddelingskosten
Limburgse huurders worden massaal opgelicht door makelaars die ze tegen de wettelijke regels in bemiddelingskosten in rekening brengen.

Bekijk hier de hele reportage

Ingeleverde wapens tijdens week van de veiligheid
Hagelgeweren, gasalarmpistolen, oefenlandmijnen en een levensgevaarlijke schietpen. Bijna 250 wapens werden er ingeleverd bij de Limburgse politie afgelopen week tijdens de week van de Veiligheid.

Bekijk hier de hele reportage

Nabestaanden, Over Mijn Lijk en de Televizierring
Het was de grote winnaar van de Televizier Ring: het programma Over mijn Lijk, waarin mensen met een ongeneeslijke ziekte hun verhaal doen. Presentator Tim Hofman nam de ring in ontvangst en in zijn dankwoord sprak hij over Jeroen Hangx uit 't Reutje. Jeroen had een hersentumor en deed afgelopen seizoen mee aan het programma. Hij overleed twee maanden geleden.

Bekijk hier de hele reportage

Het WK Kart met de gebroeders Pex
Jorrit en Stan Pex uit Maasbracht reden de laatste grote wedstrijd in Italië. Het wereldkampioenschap. En dat WK ging de hele wereld over. Niet vanwege de prestaties maar vanwege het veelbesproken bumper-incident waar de broers getuige van waren.

Bekijk hier de hele reportage

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen