Overslaan en naar de inhoud gaan

L1mburg Centraal: André Rieu shopt voor Kerstconcerten

Geplaatst opzondag 10 november 2019 - 18:43

Zondag in L1mburg Centraal: Woonruimtes in gymzaal Weert, Jumping Indoor Maastricht, boek over Jos en Max Verstappen en meer Limburgs nieuws...

Bekijk hier de hele uitzending

Woonruimtes in gymzaal Weert
Wonen in een oud pakhuis, een kerk of zelfs een gymzaal. Dat zie je steeds vaker. Want het ombouwen van dit soort gebouwen is heel populair. Het is een oplossing voor het woningtekort én zo krijgen oude panden weer een functie. Een voorbeeld is een oude gymzaal in Weert, in de wijk Boshoven. Nu wordt er af en toe nog gesport, maar volgend jaar zullen daar mensen wonen.

Bekijk hier de hele reportage

Jumping Indoor Maastricht
Jumping Indoor Maastricht in het MECC. De Grote Prijs van Maastricht is zojuist verreden. Bekende namen uit de internationale springsport deden mee aan deze zogenoemde 4-sterren-wedstrijd.

Bekijk hier de hele reportage

Decor kerstconcerten André Rieu
Over ruim een maand krijgt het MECC weer een heel ander aanzien, namelijk helemaal in kerstsfeer. André Rieu is al volop in voorbereiding op zijn eerste kerstconcerten hier en hij licht alvast een tipje van de sluier op, hoe het er straks allemaal gaat uitzien.

Bekijk hier de hele reportage

Boek Jos en Max Verstappen
Jos en Max. Twee namen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Vader en zoon in de Formule1. Het talent van Max Verstappen komt niet uit de lucht vallen. Voor een groot deel het gevolg van zijn opleiding... van zijn vader Jos Verstappen. In de loopbaan van Jos lukte het niet altijd, maar Jos heeft er alles aan gedaan om Max te laten slagen. Dat verhaal is opgeschreven in dit boek. Jos en Max van sportjournalist Ivo Pakvis. Uit Friesland.

Bekijk hier de hele reportage

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen