Overslaan en naar de inhoud gaan

L1mburg Centraal: Agressie tegen zorgpersoneel

Geplaatst opzaterdag 12 december 2020 - 19:32

Limburgse bedrijven onvoldoende voorbereid op Brexit, gemoederen lopen hoog op in ziekenhuizen en meer Limburgs nieuws.

Bekijk hier de hele uitzending

Limburgse bedrijven onvoldoende voorbereid op Brexit
De Brexit, het afscheid van het Verenigd Koninkrijk, is al eens uitgesteld maar nu lijkt er geen ontkomen meer aan. Per 1 januari hebben we weer een ouderwetse grens met Engeland. Zo'n 20 tot 30 procent van het Limburgse bedrijfsleven onvoldoende voorbereid de veranderingen.

Bekijk hier de hele reportage

Tracing Your Roots, jongeren op zoek naar hun wortels
Eindelijk is het zo ver: na 27 wedstrijden zonder uitzege heeft Fortuna Sittard in Almelo een 2-1 overwinning geboekt. Het was met de hakken over de sloot, want Heracles had het betere van het spel.

Bekijk hier de hele reportage

Gemoederen lopen hoog op in ziekenhuizen
Hoe begripvol de medische staf ook is, bij bezoekers is het begrip met regelmaat ver te zoeken. Elke avond weer moet men de discussie met bezoekers aangaan en dat gaat er niet altijd vriendelijk aan toe.

Bekijk hier de hele reportage

Op de uitkijk in Maasbracht
Maasbracht is een toeristische attractie rijker: een uitkijkpunt over het haventerrein. Het platform is een voormalige stuurhut. Vanmiddag is ie geplaatst, pal voor het Maas Binnenvaartmuseum.

Bekijk hier de hele reportage

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen