coronavirus, vaccinatie, vaccin, huisarts, arts, ziekenhuis (stock)

L1mburg Centraal: Verschillen in bereidheid prikken

Grote verschillen in bereidheid tot vaccineren, nazorg bij maagverkleining kan dichterbij en meer Limburgs nieuws.

Ajax - VVV-Venlo (13 mei 2021)
L1mburg Centraal: VVV-Venlo degradeert

Dumoulin gaat toch door als profwielrenner, nieuwbouw Van Bommel Van Dam krijgt vorm, bezinnen door kerken te fotograferen en meer Limburgs nieuws.

Kermis
L1mburg Centraal: Kermisexploitanten willen weer aan de slag

Sekswerkers steeds vaker blootgesteld aan gevaren, kermisexploitanten willen ook weer aan de slag, Dag van de Verpleging en meer Limburgs nieuws.

Gouvernement provinciehuis Kennedybrug
L1mburg Centraal: Lancering plan voor betere bestuurscultuur

Waarnemend gouverneur Johan Remkes lanceert plan voor betere bestuurscultuur, koningin Máxima op werkbezoek bij ECI Cultuurfabriek Roermond en meer Limburgs nieuws.

Gouvernement provinciehuis
L1mburg Centraal: Negen integriteitsonderzoeken

Maandag in L1mburg Centraal: Studenten kunnen relaxen in een mindfulnest, Race Runners en meer Limburgs nieuws

Wim Groot bij LC (8 mei 2021)
Geen rust voor zorgpersoneel na corona door uitgestelde zorg

Het zorgpersoneel moet na de coronacrisis een hoop operaties uitvoeren die tijdens de crisis zijn uitgesteld. "Dat zal een hoop tijd kosten. Terwijl het zorgpersoneel er ook even tussenuit wil."

operatie, chirurg, opereren, ziekenhuis, zorg, gezondheidszorg, ingreep (stock)
L1mburg Centraal: grote zorgachterstand na coronacrisis

De zorgachterstanden na de coronacrisis, Roda JC worstelt naar de play-offs, Lego steeds populairder en meer Limburgs nieuws.

arts, dokter, ziekenhuis (stock)
L1mburg Centraal: Corona zorgt voor bomvolle ziekenhuizen

Limburgse ziekenhuizen liggen bomvol, topdrukte bij coronaherstelzorg Ciro, geen Tokio voor worstelaarster Jessica Baszka en meer Limburgs nieuws.

stock caravan camping
L1mburg Centraal: Limburg in trek tijdens meivakantie

Limburg populair in een meivakantie met beperkingen, bevallen terwijl je in coma ligt, te voet de Troy van Toverland beklimmen en meer Limburgs nieuws.

Gouvernement provinciehuis Kennedybrug
L1mburg Centraal: Kritiek op trage formatie provinciebestuur

Remkes heeft kritiek op trage formatie, Napoleon 200 jaar dood, gesprekken over vrijheid bij een bord soep en meer Limburgs nieuws.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie