Nummer 1 L1mbo top 100: Frans Pollux (13 mei 2021)

Neet Oét Lottum terug op nummer 1 in de 25ste L1mbo Top 100

De ballad 'Hald mich 's vas' van de Venlose band 'Neet oét Lottum’ staat op de eerste plaats is de 25ste editie van de L1mbo Top 100. Dat werd donderdag bekendgemaakt aan het eind van een tien uur durende radiomarathon.

L1mbo top 100
25 jaar L1mbo Top 100: 'Niet zomaar voorbij laten gaan'

Voor de 25ste keer wordt op Hemelvaartsdag de L1mbo Top 100 uitgezonden.

Tegel L1mbi Top 100
L1mbo Top 100 heeft eigen tegel in 'Walk of fame' bij L1

Voor het pand van L1 is woensdag een herinneringstegel onthuld. Het radioprogramma L1mbo Top 100 bestaat 25 jaar.

uiting
L1mbo Top 100: drie op rij voor Lex Uiting

Met 'Noa het Zuuje' wint Lex Uiting voor de 3e keer de L1mbo Top 100.

Lex Uiting voor de tweede keer eerste in L1mbo Top 100

Venlonaar Lex Uiting mocht donderdag, Hemelvaartsdag, voor de tweede keer op rij de felbegeerde 'Geneet van het Laeve-award' in ontvangst nemen voor zijn nummer 'Nao 't Zuuje'.

Limbo Top 100
Wie krijgt dit jaar de Geneet van het Laeve Award?

Eén dag per jaar is L1 Radio helemaal van jou en dat is op Hemelvaartsdag!

Venlonaar bouwt site rond duizenden Limburgse hits

Venlonaar Finbar van der Veen heeft een muzieksite gebouwd rond alle titels die de afgelopen twintig jaar voorkwamen in de L1mbo Top 100, De L1mbo Top 10 en in de LVK-finales.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten