Overslaan en naar de inhoud gaan

L1-televisie podium voor driedaags Limburg Film Festival

Geplaatst opvrijdag 15 januari 2021 - 6:00

Dertig films die normaalgesproken tijdens het Limburg Film Festival te zien zouden zijn, worden vrijdag, zaterdag en zondag uitgezonden op L1-televisie.

De fysieke editie van het festival is vanwege de coronalockdown afgelast. De documentaires en films met een Limburgse link worden daarom op televisie uitgezonden.

Mooi podium
"We zijn zeer verheugd met deze bijzondere samenwerking met L1. De Limburgse film en haar makers krijgen een mooi podium voor een groot publiek. En de kijkers krijgen een verrassend filmprogramma", zegt Jef Caelen. Hij is voorzitter van de Stichting Limburg Film Festival.

Onder de documentaires die uitgezonden worden, zitten onder meer 'Jean Nelissen, de stem van het wielrennen' en 'Bronsgroen en anders zwart'. Bekijk het volledige programma op de site van L1.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen