Beppie Kraft (24 okt 2019)

Beppie Kraft: 'Ik droom nog vaak over Pierre, mis hem erg'

De hele week komen op L1 Radio bekende Limburgers aan het woord over kerst, geloof, corona en wat belangrijk is in het leven. De koningin van het Limburgse lied Beppie Kraft sluit de rubriek af.

Miss Patty Pam-Pam
Patty Pam Pam: 'Geen kerstavond meer voor mij in Limburg'

Deze week komen op L1 Radio bekende Limburgers aan het woord over kerst, geloof, corona en wat belangrijk is in het leven. Dragqueen Patty Pam-Pam vertelt over het verschil tussen kerst in Limburg en woonplaats Amsterdam.

Lex Uiting
Lex Uiting: 'Oma vindt corona erger dan de oorlog'

De hele week komen op L1 Radio bekende Limburgers aan het woord over kerst, geloof, corona en wat belangrijk is in het leven. Televisiepresentator Lex Uiting vertelt dat zijn oma de coronatijden maar lastig vindt.

demi_schuurs_en_vriendin_carmen
Demi Schuurs na jaren thuis met kerst: 'Ultieme relatietest'

De hele week komen op L1 Radio bekende Limburgers aan het woord over corona, Kerstmis en wat belangrijk is in het leven. Demi Schuurs (27) uit Nieuwstadt reist de wereld rond om te tennissen en schuift dit jaar sinds lange tijd thuis aan voor het kerstdiner.

André Rieu (31 jan 2020)
André Rieu niet meer gelovig: 'Nú wat moois ervan maken'

Bij L1Vandaag komen deze week bekende Limburgers aan het woord over kerst, geloof en wat belangrijk is in het leven. Orkestleider André Rieu (71) trapt af.

Roel Wever
Burgemeester Heerlen: 'Demonstratie verbieden geen optie'

Burgemeester Roel Wever van Heerlen gaat de betoging die Black Lives Matter maandagmiddag wil houden, niet verbieden.

LIVE de11devande11de
Terugkijken: Alternatieve versie van de11devande11de

De11devande11de is de dag dat de carnavalminnende Limburgers zich in hun mooiste pakje hijsen om het vastelaoevesseizoen af te trappen. Maar dat feest gaat dit jaar niet door, dus daarom brengen wij het carnavalsgevoel in jouw huiskamer.

Redactie 1Limburg
Het nieuws verslaan in een coronacrisis: hoe doen we dat?

Juist in tijden van crisis is het de taak van L1 om mensen op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen.

Limbo Top 100
Wie krijgt dit jaar de Geneet van het Laeve Award?

Eén dag per jaar is L1 Radio helemaal van jou en dat is op Hemelvaartsdag!

L1 Ochtendshow live vanaf het terras

De L1 Ochtendshow werd donderdagochtend vanwege het heerlijke weer live vanaf de parkeerplaats bij de studio in Maastricht uitgezonden.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten