Overslaan en naar de inhoud gaan

L1 platgebeld door Ziggo-klanten: provider tast in duister

Geplaatst opwoensdag 1 mei 2019 - 9:18

Bij L1 stond de telefoon dinsdagavond roodgloeiend. Honderden Ziggo-klanten werden doorgeschakeld naar de regionale omroep. De oorzaak is vooralsnog onbekend.

"Dit hebben we nog nooit eerder meegemaakt", zegt Ferdy Faber van Ziggo.

Klantenservice
Dinsdag rond 17:30 uur kwamen de eerste telefoontjes binnen op de redactie. Ze dachten de Ziggo-klantenservice aan de telefoon te krijgen, maar kregen medewerkers van de Limburgse omroep aan de lijn. Rond 20:30 uur, vlak voor de halve finale van de Champions League, werd er niet meer gebeld.

Lees ook: Ziggo verbindt klanten per ongeluk door naar L1-redactie

Hooiberg
Volgens Faber is Ziggo nu intern aan het onderzoeken waar het fout is gegaan. "We hebben een flink aantal nummers, maar we weten niet welk nummer gekoppeld is aan L1. Het is alsof we een speld zoeken in een hooiberg", zegt Faber.

Maastricht
Ziggo heeft ook een kantoor in Maastricht. Volgens Faber is dat niet de oorzaak van de doorschakeling. "We weten gewoon écht niet waar het aan ligt", zegt hij. Overigens was het wel een rustige avond voor de klantenservice van Ziggo. "Wij hebben drie klachten gehad."

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen