Fotograaf Fototoestel Stock

Zilveren Camerawinnaar: 'Lach als politie schreeuwt'

De rubberen kogel en traangasgranaten vlogen hem om de oren, maar hij schoot wel de beste foto’s van de Black Lives Matterprotesten in Parijs. Joris van Gennip (34) uit Blerick won er een Zilveren Camera mee.

Martin Hurkens uit Schinveld in China (januari 2018)
Martin Hurkens blijft razend populair in Azië

Het is een bijzondere week voor zanger Martin Hurkens uit Schinveld. Afgelopen maandag was hij vijftig jaar getrouwd met zijn vrouw Marian. En het stel is net terug van een verblijf van zes weken in Taiwan.

De 19-jarige straatmuzikant Karsten Belt heeft veel succes op YouTube (12 dec 2020)
Straatmuzikant bereikt miljoenenpubliek via YouTube

De 19-jarige informaticastudent Karsten Belt uit Weert heeft een bijzondere hobby: met zijn saxofoon optreden op straat. Zijn uitvoering van het nummer Dance Monkey is inmiddels door meer dan 11,3 miljoen mensen bekeken op YouTube.

Boek schrijven (stock)
Limburgse schrijver krijgt opdracht voor Undercover-boek

Schrijver en historicus Hugo Luijten schrijft een boek op basis van de populaire Vlaams-Nederlandse Netflixserie Undercover.

Kunstenaar toont 30 jaar werk in Venlo

Bijna 30 jaar aan tekeningen van kunstenaar Herman Kuypers uit Velden worden vanaf vrijdag tentoongesteld.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten