Kyra Fortuin Hockey (15 okt 2019)

Spannende uren voor hockeyster Kyra Fortuin

Hockeyster Kyra Fortuin hoort maandagmiddag of ze mee naar het EK mag. Dan maakt bondscoach Alyson Annan haar selectie bekend. Later volgt dan opnieuw een keuzemoment maar dan voor de Olympische Spelen.

Hockey veldhockey
Hockeyvrouwen wederom te sterk voor Duitsland

De Nederlandse hockeyvrouwen met Kyra Fortuin uit Maastricht hebben voor de tweede dag op rij Duitsland verslagen.

kyra fortuin (13 dec 2019)
Hockeyvrouwen verslaan Duitsland in Pro League

De Nederlandse hockeyvrouwen met Kyra Fortuin uit Maastricht hebben hun eerste wedstrijd van het jaar in de Pro League gewonnen.

kyra fortuin (13 dec 2019)
Hockeysters pakken twee punten tegen Groot Brittanniƫ

De Nederlandse hockeyvrouwen hebben aan hun eerste wedstrijd sinds acht maanden in de FIH Pro League twee punten overgehouden.

Kyra Fortuin Hockey (15 okt 2019)
Hockeyster Kyra Fortuin mag weer trainen

Hockeyster Kyra Fortuin is door bondscoach Alyson Annan geselecteerd om weer te komen trainen met het Nederlands team.

thuis trainen stockfoto (17 mrt 2020)
Alternatief trainen: judoƫn in de garage

Een aantal Limburgse topsporters is heel creatief met het verzinnen van alternatieve trainingen, nu die vanwege de coronacrisis niet doorgaan..

kyra fortuin (13 dec 2019)
Pech voor Fortuin: hockeyinterlands afgelast

Het hockeyteam van Nieuw-Zeeland komt niet naar Nederland voor het spelen van de wedstrijden in de Pro-League.

kyra fortuin (13 dec 2019)
Maastrichtse Fortuin in voorlopige Olympische hockeyselectie

De Maastrichtse hockeyster Kyra Fortuin is door bondscoach Alyson Annan geselecteerd als een van de 22 speelsters die zich gaan voorbereiden op de Olympische Spelen van Tokio 2020.

Kyra Fortuin Hockey (15 okt 2019)
Maastrichtse hockeyster droomt van Olympische Spelen 2020

Kyra Fortuin uit Maastricht maakt nog steeds kans op een plek bij de Olympische selectie van het Nederlandse hockeyteam.

Kyra Fortuin draagt met 2 treffers bij aan winst op VS

De Nederlandse hockeyvrouwen hebben opnieuw flink uitgehaald in een wedstrijd in de FIH Pro League waarin Kyra Fortuin een belangrijk aandeel had.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten