Overslaan en naar de inhoud gaan

Kylie Waterreus moet op zoek naar nieuwe wielerploeg

Geplaatst opdonderdag 15 augustus 2019 - 23:04

Kylie Waterreus moet op zoek naar nieuwe wielerploeg.

De 21-jarige Kylie Waterreus uit Ulestraten rijdt dit seizoen voor het Health Mate-CycleLive Team, maar die ploeg houdt na dit seizoen op te bestaan.

Hoofdsponsor stopt
Hoofdsponsor Health Mate besloot zich uit de wielersport terug te trekken toen teammanager Patrick van Gansen door meerdere oud-rensters beschuldigd werd van ongepast gedrag en (sexuele) intimidatie. De manager werpt deze beschuldigingen ver van zich.

Niet negatief
In gesprek met L1 vertelt Kylie geen negatieve ervaringen te hebben met de manager. Zij heeft ook niet vastgesteld dat de manager over de schreef ging.

Nadat bekend werd dat de hoofdsponsor het aan het einde van het seizoen voor gezien hield, liet de teammanager weten dat dat niet het einde van de ploeg hoefde te betekenen. Dat gebeurt nu toch. Kylie heeft het naar haar zin bij de ploeg, maar kan zich na alle beschuldigingen aan het adres van de teammanager voorstellen dat hij er genoeg van heeft.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen