30-05 Kylie Waterreus bezoekt sponsoren

Kylie Waterreus op de fiets langs bij sponsoren

Wielrenster Kylie Waterreus gebruikt de coronatijd om met haar racefiets op bezoek te gaan bij de sponsors van de ploeg.

thumbnail_8de3fb77-6535-4204-8890-d3eb0d34ffe1
Kylie Waterreus houdt stand tijdens Omloop het Nieuwsblad

Kylie Waterreus is tijdens de openingsklassieker Omloop het Nieuwsblad als 48e op ruim vijf minuten van winnares Anemiek van Vleuten geëindigd .

Mike Teunissen Ysselsteyn Jumbo-Visma Omloop het Nieuwsblad (29 feb 2020)
Video: Teunissen en Waterreus openen seizoen met Omloop

De serie voorjaarsklassiekers in het wielrennen is zaterdag geopend met Omloop het Nieuwsblad. Met Mike Teunissen en Kylie Waterreus staan er ook Limburgers op de startlijst.

Wielrennen (22 okt 2019)
Nieuwe ploeg voor Kylie Waterreus

Wielertalent Kylie Waterreus fietst volgend jaar in de kleuren van UCI team Multum Accountants - LSK Ladies Cycling Team.

Kylie Waterreus moet op zoek naar nieuwe wielerploeg

Kylie Waterreus moet op zoek naar nieuwe wielerploeg.

Kylie Waterreus lang in kopgroep maar geen finish

Kylie Waterreus uit Ulestraten heeft de eerste editie van Veenendaal-Veenendaal Classic voor vrouwen niet uitgereden.

Kylie Waterreus: 'Cavendish week van lijn af'

"Ik vind dat Cavendish toch een beetje van zijn lijn is afgeweken." Dat is de analyse van Kylie Waterreus na de etappe van de Tour de France zaterdag die Mark Cavendish won.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten