30-05 Kylie Waterreus bezoekt sponsoren

Kylie Waterreus lang uitgeschakeld na val op training

Wielrenster Kylie Waterreus is de komende tijd uitgeschakeld.

Amstel Gold Race 2019
Vooruitblik: Bijzondere Gold Race met zeven Limburgers

Na een jaar afwezigheid wordt zondag de Amstel Gold Race weer verreden. Toch is de editie van 2021, waarin zeven Limburgers aan de start staan, niet te vergelijken met voorgaande jaren.

Wiebes Scheldeprijs
Wiebes wint voor Team DSM de Scheldeprijs

Lorena Wiebes heeft de eerste vrouweneditie van de Scheldeprijs gewonnen.

Bryony van Velzen
Van Velzen eindigt in voorste groep in Le Samyn

De Sittardse wielrenster Bryony van Velzen is als vijftiende gefinisht in de Le Samyn des Dames.

2021 Waterreus en Badegruber
Kylie Waterreus in bubbel met Oostenrijkse ploeggenote

Kylie Waterreus reed zaterdag tijdens Omloop Het Nieuwsblad ruim 70 kilometer aan kop. De topploegen moesten in de achtervolging om de wielrenster uit Ulestraten, samen met haar twee medevluchters tijdig in te lopen.

30-05 Kylie Waterreus bezoekt sponsoren
Waterreus laat zich zien in de Omloop, Van der Breggen wint

Kylie Waterreus was één van de vroege smaakmaaksters in de Omloop het Nieuwsblad. De wielrenster uit Ulestraten reed geruime tijd aan de leiding in de openingskoers van het Belgische klassieke wielerseizoen. De wedstrijd over 124 kilometer werd uiteindelijk gewonnen door Anna van der Breggen van de Limburgse wielerploeg SD Workx.

30-05 Kylie Waterreus bezoekt sponsoren
Kylie Waterreus op de fiets langs bij sponsoren

Wielrenster Kylie Waterreus gebruikt de coronatijd om met haar racefiets op bezoek te gaan bij de sponsors van de ploeg.

thumbnail_8de3fb77-6535-4204-8890-d3eb0d34ffe1
Kylie Waterreus houdt stand tijdens Omloop het Nieuwsblad

Kylie Waterreus is tijdens de openingsklassieker Omloop het Nieuwsblad als 48e op ruim vijf minuten van winnares Anemiek van Vleuten geëindigd .

Mike Teunissen Ysselsteyn Jumbo-Visma Omloop het Nieuwsblad (29 feb 2020)
Video: Teunissen en Waterreus openen seizoen met Omloop

De serie voorjaarsklassiekers in het wielrennen is zaterdag geopend met Omloop het Nieuwsblad. Met Mike Teunissen en Kylie Waterreus staan er ook Limburgers op de startlijst.

Wielrennen (22 okt 2019)
Nieuwe ploeg voor Kylie Waterreus

Wielertalent Kylie Waterreus fietst volgend jaar in de kleuren van UCI team Multum Accountants - LSK Ladies Cycling Team.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten