600 vissen weg hoogwater Broekhuizenvorst (4 aug 2021)

Visvereniging: '600 vissen kwijt door hoogwater'

Hengelsportvereniging Willem Een uit Broekhuizenvorst is alle vissen kwijt. Door het hoogwater kwamen hun visvijvers letterlijk in de Maas te liggen, waardoor ruim 600 vissen de rivier in zijn gezwommen.

Rolstoel spoorloos verdwenen op Bospop

Het Rode Kruis is een rolstoel kwijtgeraakt op Bospop afgelopen weekend.

Politie zoekt vinder geldkistje met 18 ampullen insuline

De politie roept de vinder van een blauw geldkistje met 18 oranje en grijze ampullen met insuline op om zich te melden bij de politie. "Insuline kan bij verkeerd gebruik gevaarlijk zijn voor de gezondheid!"

Oeps: roofvogel verstopt trouwringen in kiezels

Een kersvers echtpaar uit Eijsden zal hun trouwdag niet snel vergeten. Het had immers niet veel gescheeld of ze hadden geen ringen gehad voor de ceremonie.

Oproep: Vrouw is ring met 'emotionele waarde' kwijt

Ellen Lemmens uit Maastricht is een ring verloren. Het sieraad heeft een grote emotionele waarde voor de vrouw. Dit omdat het een herinnering is aan haar overleden ouders.

Eijsdense familie vergeet rolkoffer vol kostbaarheden

Een familie uit Eijsden is dringend op zoek naar een zwart-grijs rolkoffer.

Verloren kunstgebit OLS terug naar eigenaar

Het kunstgebit dat zondag op de schietweide van het OLS in Merkelbeek werd gevonden, is weer terug bij de rechtmatige eigenaar.

Trouwring gevonden in het bos

De echtgenoot of echtgenote van ene Miriam die sinds dit weekend zonder trouwring thuis kwam, kan opgelucht ademhalen.

Welke R.H. verloor haar trouwring tijdens carnaval?

Hoe mooi het ook klinkt om tijdens carnaval een huwelijksaanzoek te krijgen, het is tijdens de dolle dagen wel raadzaam om even na te gaan of dat ook serieus is.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten