Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Kwartfinale Demi Schuurs afgelast na regenbuien

Geplaatst opdonderdag 14 juni 2018 - 20:26

De wedstrijd van Demi Schuurs uit Nieuwstadt is afgelast. De tennisster zou donderdag de kwartfinale van het WTA-toernooi van Rosmalen spelen.

Door verschillende regenbuien werden gedurende de dag al diverse tenniswedstrijden uitgesteld.

Regen en licht
De kwartfinale van Schuurs in het damesdubbel stond aan het einde van de dag gepland. De regen en de hoeveelheid licht op de baan (er is geen sterke verlichting) zorgen ervoor dat de wedstrijd donderdag is afgelast.

Lees ook: Demi Schuurs en Elise Mertens bereiken kwartfinale Rosmalen

Video: L1 / 1Limburg

Drukke dag
De kwartfinale wordt vrijdag ingehaald. Hoe laat precies, is nog niet bekend. Voor Schuurs zal het een drukke dag worden. Mocht zij in de kwartfinale winnen, moet ze vrijdag ook direct de halve finale spelen. De finale staat gepland op zaterdag.

Vertrouwen
​Schuurs treedt de kwartfinale van de Libéma Open met vertrouwen tegemoet. In januari van dit jaar won ze in het Australische Hobart al een keer van deze tegenstanders.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen