Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Kwartfinale Demi Schuurs afgelast na regenbuien

Geplaatst opdonderdag 14 juni 2018 - 20:26

De wedstrijd van Demi Schuurs uit Nieuwstadt is afgelast. De tennisster zou donderdag de kwartfinale van het WTA-toernooi van Rosmalen spelen.

Door verschillende regenbuien werden gedurende de dag al diverse tenniswedstrijden uitgesteld.

Regen en licht
De kwartfinale van Schuurs in het damesdubbel stond aan het einde van de dag gepland. De regen en de hoeveelheid licht op de baan (er is geen sterke verlichting) zorgen ervoor dat de wedstrijd donderdag is afgelast.

Lees ook: Demi Schuurs en Elise Mertens bereiken kwartfinale Rosmalen

Video: L1 / 1Limburg

Drukke dag
De kwartfinale wordt vrijdag ingehaald. Hoe laat precies, is nog niet bekend. Voor Schuurs zal het een drukke dag worden. Mocht zij in de kwartfinale winnen, moet ze vrijdag ook direct de halve finale spelen. De finale staat gepland op zaterdag.

Vertrouwen
​Schuurs treedt de kwartfinale van de Libéma Open met vertrouwen tegemoet. In januari van dit jaar won ze in het Australische Hobart al een keer van deze tegenstanders.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen