Overslaan en naar de inhoud gaan

Kwartet onder schot gehouden: dader voortvluchtig

Geplaatst opwoensdag 16 oktober 2019 - 1:03

In Roermond is in de nacht van dinsdag op woensdag een viertal onder schot gehouden door een overvaller met een handvuurwapen.

Dat meldt een correspondent ter plaatse.

Voetgangerstunnel
De overval zou rond 0:25 uur hebben plaatsgevonden in de voetgangerstunnel richting het Outlet Center, aldus de correspondent. De vier slachtoffers van de overvaller zijn met de schrik vrijgekomen en zijn na het voorval naar de Roerkade gelopen. Daar zijn ze opgevangen bij een hotel.

Politie gealarmeerd
Daar is ook de politie gealarmeerd. Die is inmiddels met man en macht op zoek naar de verdachte. Omdat die gewapend is, adviseert de politie om deze persoon niet zelf te benaderen. Er is een Burgernetbericht verstuurd.

Het is niet bekend of en zo ja wat de overvaller heeft buitgemaakt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen