Overslaan en naar de inhoud gaan

Kwartet onder schot gehouden: dader voortvluchtig

Geplaatst opwoensdag 16 oktober 2019 - 1:03

In Roermond is in de nacht van dinsdag op woensdag een viertal onder schot gehouden door een overvaller met een handvuurwapen.

Dat meldt een correspondent ter plaatse.

Voetgangerstunnel
De overval zou rond 0:25 uur hebben plaatsgevonden in de voetgangerstunnel richting het Outlet Center, aldus de correspondent. De vier slachtoffers van de overvaller zijn met de schrik vrijgekomen en zijn na het voorval naar de Roerkade gelopen. Daar zijn ze opgevangen bij een hotel.

Politie gealarmeerd
Daar is ook de politie gealarmeerd. Die is inmiddels met man en macht op zoek naar de verdachte. Omdat die gewapend is, adviseert de politie om deze persoon niet zelf te benaderen. Er is een Burgernetbericht verstuurd.

Het is niet bekend of en zo ja wat de overvaller heeft buitgemaakt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen