Pieke Linssen Kinjer Vastelaovend Leedjesfestival KVL Reuver (2 feb 2020)

Kinjer Vastelaoves Leedjes Festival door corona geschrapt

Het Kinjer Vastelaoves Leedjes Festival (KVL) is het volgende evenement dat moet buigen voor de coronacrisis. Het evenement zal in 2021 niet doorgaan.

Pieke Linssen Kinjer Vastelaovend Leedjesfestival KVL Reuver (2 feb 2020)
Pieke Linssen wint Kinjer Vastelaovend Leedjesfestival

Zangeres Pieke Linssen uit Reuver heeft met haar liedje 'Ballonne' het Kinjer Vastelaovend Leedjesfestival (KVL) 2020 gewonnen.

De Gekke Jetjes wint Kinjer Vastelaovend Leedjesfestival

Zanggroep De Gekke Jetjes uit Grubbenvorst heeft zondagmiddag het Kinjer Vastelaovend Leedjesfestival (KVL) 2019 gewonnen.

Basisschool De Sjtadssjool wint KVL

Basisschool De Sjtadssjool uit Sittard heeft met het nummer Eine Top Vasteloavend het Kinjer Vasteloaves Leedjesfestival 2018 gewonnen.

Blage Windjbuujels uit Reuver wint KVL

Reuver is opnieuw succesvol bij het Kienjer Vastelaovend Leedjesfestival. Dit jaar won Blage Windjbuujels met het lied 't Trumke.

Finale KVL rechtstreeks op tv

De finale van het 18e Kinjer Vastelaoves Leedjesfestival zondagmiddag in het Socio in Eygelshoven komt vanaf 14:30uur live op L1 TV.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten