Overslaan en naar de inhoud gaan

Kveta Peschke (44) nieuwe dubbelpartner van Demi Schuurs

Geplaatst opmaandag 14 oktober 2019 - 22:59

Demi Schuurs gaat na de WTA Finals in Shenzhen verder met Kveta Peschke als dubbelpartner.

Haar huidige partner Anna-Lena Grönefeld wil een gezin stichten en zet daarom een punt achter haar carrière als tennisprofessional.

Zoektocht
De 26-jarige uit Nieuwstadt afkomstige tennisster wist al sinds de US-Open van de plannen van haar Duitse partner en moest op zoek naar een nieuwe partner. Die vond ze in de 44-jarige Tjechische, die het afgelopen seizoen met haar landgenote Nicole Melichar speelde.

Ervaring
Schuurs beschrijft haar nieuwe partner als een tennisster met heel veel ervaring en een positieve mindset, die al vele jaren tot de top 20 van de wereld behoort. “Ik denk dat het voor mijn eigen ontwikkeling een mooie stap is”, aldus de tennisster die deze week het WTA-toernooi in Moskou laat schieten.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen