demi schuurs (30 okt 2019)

Demi Schuurs naar dubbelfinale Cincinnati

Demi Schuurs uit Nieuwstadt heeft met haar dubbelpartner Kveta Peschke de finale bereikt van het WTA-toernooi van Cincinnati.

Edit - Demi Schuurs stock (1 nov 2019)
Demi Schuurs wint eerste wedstrijd in New York

Demi Schuurs uit Nieuwstadt en haar Tsjechische tennispartner Kveta Peschke hebben zaterdag hun eerste wedstrijd van de Western & Southern Open in de Verenigde Staten gewonnen.

Demi Schuurs stock (1 nov 2019)
Schuurs naar volgende ronde Dubai, oude bekende wacht

Demi Schuurs en Kveta Peschke hebben de achtste finales bereikt van het WTA-tennistoernooi in Dubai.

Niet meer gebruiken Demi Schuurs (27 sep 2019)
Schuurs uitgeschakeld in tweede ronde Australian Open

Demi Schuurs en haar Tsjechische partner Kveta Peschke zijn in de tweede ronde van het vrouwendubbel van de Australian Open uitgeschakeld.

Niet meer gebruiken aub Demi Schuurs
Kveta Peschke (44) nieuwe dubbelpartner van Demi Schuurs

Demi Schuurs gaat na de WTA Finals in Shenzhen verder met Kveta Peschke als dubbelpartner.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten