Overslaan en naar de inhoud gaan

Kunstwerk met boodschap beklad in Weert

Geplaatst opzondag 16 juni 2019 - 15:02

Het standbeeld Mannetje Poep in Weert is beklad.

Dat blijkt uit een foto op de Facebookpagina van de Partij voor Weert. Het kunstwerk van bedenker Rim Beckers is onlangs beklad met graffiti. Het staat op het grasveld tussen de Sint Maartenslaan en de Sint Paulusstraat.

Boodschap
Mannetje Poep beeldt een hondenbezitter uit die gehurkt een grote boodschap doet, terwijl zijn trouwe viervoeter toekijkt. Het kunstwerk is een initiatief van de gemeente Weert en moet baasjes erop wijzen de poep van hun hond op te ruimen.

Lees hier meer: Mannetje Poep heeft boodschap voor hondenbezitters​

QR-code
Mannetje Poep is iets meer dan een jaar geleden onthuld. Op de bil van het mannetje staat een QR-code. Wie de code scant komt op een website terecht met uitleg over het opruimen van hondenpoep.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen