Kunstgras maaien VVV-Venlo 13 mei 2020

VVV-Venlo maait kunstgras in De Koel

VVV-Venlo is woensdagochtend begonnen met het weghalen van het kunstgras in stadion De Koel.

Covebo Stadion De Koel VVV-Venlo Venlo tribune
VVV-Venlo stapt definitief over op natuurgras

VVV-Venlo speelt vanaf het nieuwe seizoen weer op natuurgras. De werkzaamheden voor de nieuwe grasmat gaan woensdag van start in De Koel.

stock kunstgras voetbal
Voetbalclub SVM heeft een probleem: kunstgrasveld afgekeurd

Vierde klasser SVM heeft een probleem: de KNVB heeft het enige kunstgrasveld van de club uit Munstergeleen afgekeurd.

VVV-Venlo denkt aan toekomst op natuurgras

VVV-Venlo overweegt serieus om het huidige kunstgrasveld te vervangen door een mat van echt gras.

Ajax-aanvoerder hekelt kunstgras van VVV-Venlo

Er kon nauwelijks een glimlachje af bij Dusan Tadic na de eenvoudige uitzege van Ajax bij VVV-Venlo van 1-4.

VVV-Venlo mag blijven voetballen op kunstgras

VVV kan ook de komende jaren gewoon op kunstgras blijven spelen in De Koel, want het verbod op het spelen van kunstgras van Eredivisie CV gaat niet door.

Aanvoerders vinden velden MVV en Roda niet al te best

De speelvelden van MVV Maastricht en Roda JC Kerkrade zijn door de aanvoerders van de Keuken Kampioen Divisie als matig beoordeeld.

Einde aan voetbalsoap: Amstenrade krijgt voetbalveld terug

Voetbalvereniging Amstenrade hoeft niet naar Oirsbeek te verhuizen. De club krijgt een nieuw kunstgrasveld op de plek waar nu een natuurgrasveld ligt.

Nieuwe grasmat kost Fortuna Sittard een ton extra

Fortuna Sittard heeft een nieuwe grasmat. Door een flinke tegenvaller is de voetbalclub 100.000 euro meer kwijt dan vooraf gedacht.

Voetbalsoap Amstenrade: grasmat moet misschien terug

De kans is groot dat de gemeente Schinnen het kunstgrasveld van VV Amstenrade moet herstellen. De kosten kunnen oplopen tot 200.000 euro.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten