Kunstencentrum start crowdfunding voor nieuw kunstwerk

Kunstencentrum Marres in Maastricht is een crowdfundingsactie begonnen om geld bij elkaar te krijgen voor een nieuw kunstwerk.

Beroemde kok bezoekt expo over zijn werk in Maastricht

De wereldberoemde Spaanse kok Ferran AdriĆ  bezocht vrijdag kunstencentrum Marres in Maastricht, waar een tentoonstelling over zijn werk is.

'Oud-directeur kunstencentrum Marres deed niets fout'

Directeur Valentijn Byvanck van kunstencentrum Marres in Maastricht zegt dat zich geen onrechtmatigheden hebben voorgedaan onder zijn voorganger Guus Beumer.

Video: make-over voor kunstencentrum Marres in Maastricht

Kunstencentrum Marres in Maastricht heeft een complete make-over gekregen.

Guus Beumer
CDA: weer vragen over omstreden opdrachten Guus Beumer

Het CDA in het Limburgs Parlement heeft nieuwe vragen gesteld over de omstreden opdrachten die oud-directeur Guus Beumer van kunstencentrum Marres in Maastricht heeft verstrekt.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV