Sluiten Jerusalem kost Venray naar verwachting 3 miljoen

De opheffing van kunstencentrum Jerusalem in Venray kost naar verwachting 3,2 miljoen euro. De grootste post vormen de ontslagkosten voor de 37 werknemers.

Kunstencentrum Venray blijft nog één jaar bestaan

Het leven van kunstencentrum Jerusalem wordt met een heel jaar verlengd. Daarna is het over en sluiten. Waarschijnlijk kost dat besluit de gemeente Venray wel miljoenen.

Kunstencentrum dreigt Venray voor rechter te slepen

Kunstencentrum Jerusalem sleept de gemeente Venray voor de rechter als die de subsidie beëindigt. Ook stelt ze de gemeente dan aansprakelijk voor de ontslagkosten, die kunnen oplopen tot zeven miljoen euro.

Einde kunstencentrum Venray in zicht

Het einde van kunstencentrum Jerusalem in Venray komt in zicht.

Tijdnood voor Kunstencentrum in Venray

Kunstencentrum Jerusalem in Venray komt in tijdnood.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV