Overslaan en naar de inhoud gaan

Kunstbeurs TEFAF dag later open voor het gewone publiek

Geplaatst opdinsdag 24 oktober 2017 - 17:29

Kunstbeurs TEFAF in Maastricht gaat komend jaar een dag later open.

De aparte preview voor genodigden wordt voortaan over twee dagen uitgesmeerd. Dat meldt Chapeau Magazine.

Geselecteerd
Op donderdag 8 maart worden op de zogeheten 'Early Acces Day' zo'n vijfduizend mensen toegelaten. Het gaat om klanten die door de deelnemende kunsthandelaren zelf worden geselecteerd. Een dag later is er een 'Preview Day'. Daarvoor worden nog eens zevenduizend mensen uitgenodigd.

Gewone publiek
Voor het publiek gaat de beurs in het MECC in Maastricht pas op zaterdag 10 maart open. Voorheen was het publiek dat geen speciale uitnodiging kreeg, al vanaf de vrijdag welkom.

Drukte
De verandering heeft te maken met de grote drukte in de afgelopen jaren tijdens de preview. Daar kwamen ruim tienduizend mensen op af. Dat werd teveel voor zowel de catering als de kunsthandelaren zelf. Die hadden te weinig ruimte om serieuze zaken te doen.

TEFAF duurt tot en met zondag 18 maart.

appdownloads

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen