Overslaan en naar de inhoud gaan

Kuipers mag weg bij ADO: 'Verdediger in vliegtuig naar Azië'

Geplaatst opdonderdag 8 augustus 2019 - 6:10

ADO Den Haag heeft Nick Kuipers vrijaf gegeven om een transfer af te ronden. Het is niet bekend met welke club de Maastrichtse verdediger in gesprek is.

De 26-jarige mandekker heeft aan Omroep West laten weten dat hij in het vliegtuig naar Azië zat.

Interesse
De Maastrichtenaar maakte in de zomer van 2017 de overstap van MVV naar de hofstad. Kuipers kon bij ADO geen basisplek veroveren. Halverwege vorig seizoen stapte hij op huurbasis over naar FC Emmen. De ploeg uit Drenthe had wederom interesse om Kuipers dit seizoen te huren, maar het team van coach Dick Lukkien lijkt achter het net te vissen.

Lees ook: FC Emmen zit op vinkentouw voor Nick Kuipers

Invalbeurt
De 26-jarige oud-speler van MVV kwam zondag wel nog in actie voor de Haagse ploeg. Hij mocht in de tweede helft invallen tegen FC Utrecht. Uiteindelijk gingen de hofstedelingen met 2-4 onderuit tegen de domstedelingen. Hoogstwaarschijnlijk was dit zijn laatste optreden als ADO-speler.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen