Overslaan en naar de inhoud gaan

Kudde stieren losgebroken in Kerkrade

Geplaatst opzondag 29 augustus 2021 - 9:18

Een kudde van ongeveer 10 stieren is in de nacht van zaterdag op zondag losgebroken in Kerkrade.

De runderen kwamen terecht op De Locht, waar ze rustig over straat liepen.

Weiland
Gewaarschuwde agenten gingen op weg om te helpen de dieren te vangen, maar tegen de tijd dat de politie in Kerkrade aankwam waren de beesten al vertrokken. In de richting van Bocholtz hadden de stieren al een weiland gevonden waar ze konden grazen, en geen gevaar meer opleverden voor de omgeving.

De eigenaar heeft zich inmiddels weer over de runderen ontfermd, hij zorgt ervoor dat de dieren weer terug naar het eigen weiland worden gebracht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen