worstelen stockfoto (27 okt 2019)

Winst voor Simson-worstelaars in generale voor play-offs

De worstelaars van KSV Simson hebben ook de laatste horde in de voorbereiding op de play-offs met goed gevolg genomen. Al kwam de 16-26 zege bij Mülheim wel moeizaam tot stand.

worstelen worstelschoenen (stock)
Worstelaars Simson deklasseren tegenstander

De worstelaars van KSV Simson hebben fors uitgehaald tegen RG Hürth-Rheinach.

worstelen worstelschoenen (stock)
Vierde overwinning Simson in Oberliga Rheinland

De worstelaars van KSV Simson hebben de vierde overwinning in de Oberliga Rheinland te pakken. Zij versloegen in Sporthal Baneberg in Landgraaf AC Mülheim am Rhein met 29-14.

Worstelaars Simson grijpen Oberliga-titel

De worstelaars van KSV Simson hebben zaterdag geschiedenis geschreven: de vereniging heeft zich voor het eerst tot kampioen van de Duitse Oberliga gekroond.

KSV Simson vol vertrouwen naar worstelfinale

Worstelvereniging KSV Simson uit Landgraaf maakt zich op voor een hoogtepunt in de clubgeschiedenis.

Worstelaars Simson tweede in Oberliga Rheinland

Simson blijft in de race voor de finalepoule in de Oberliga.

Worstelaars Simson maken gehakt van tegenstander

De worstelaars van Simson hebben gehakt gemaakt van KSV Hohenlimburg.

KSV Simson verliest van koploper KSK Konkordia Neuss

De worstelaars van Simson hebben met 24-12 van koploper KSK Neuss verloren. De wedstrijd werd pas in de laatste twee partijen beslist.

Simson wint ook van Germania Krefeld

De worstelaars van Simson hebben in Krefeld met 15-17 gewonnen van KSV Germania.

Winst voor worstelaars Simson na twee nederlagen

De worstelaars van Simson hebben na twee nederlagen weer een overwinning geboekt. In Hohenlimburg werden de mannen van de plaatselijke krachtsportvereniging met 9-24 verslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten