worstelen stockfoto (27 okt 2019)

Winst voor Simson-worstelaars in generale voor play-offs

De worstelaars van KSV Simson hebben ook de laatste horde in de voorbereiding op de play-offs met goed gevolg genomen. Al kwam de 16-26 zege bij Mülheim wel moeizaam tot stand.

worstelen worstelschoenen (stock)
Worstelaars Simson deklasseren tegenstander

De worstelaars van KSV Simson hebben fors uitgehaald tegen RG Hürth-Rheinach.

worstelen worstelschoenen (stock)
Vierde overwinning Simson in Oberliga Rheinland

De worstelaars van KSV Simson hebben de vierde overwinning in de Oberliga Rheinland te pakken. Zij versloegen in Sporthal Baneberg in Landgraaf AC Mülheim am Rhein met 29-14.

Worstelaars Simson grijpen Oberliga-titel

De worstelaars van KSV Simson hebben zaterdag geschiedenis geschreven: de vereniging heeft zich voor het eerst tot kampioen van de Duitse Oberliga gekroond.

KSV Simson vol vertrouwen naar worstelfinale

Worstelvereniging KSV Simson uit Landgraaf maakt zich op voor een hoogtepunt in de clubgeschiedenis.

Worstelaars Simson tweede in Oberliga Rheinland

Simson blijft in de race voor de finalepoule in de Oberliga.

Worstelaars Simson maken gehakt van tegenstander

De worstelaars van Simson hebben gehakt gemaakt van KSV Hohenlimburg.

KSV Simson verliest van koploper KSK Konkordia Neuss

De worstelaars van Simson hebben met 24-12 van koploper KSK Neuss verloren. De wedstrijd werd pas in de laatste twee partijen beslist.

Simson wint ook van Germania Krefeld

De worstelaars van Simson hebben in Krefeld met 15-17 gewonnen van KSV Germania.

Winst voor worstelaars Simson na twee nederlagen

De worstelaars van Simson hebben na twee nederlagen weer een overwinning geboekt. In Hohenlimburg werden de mannen van de plaatselijke krachtsportvereniging met 9-24 verslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten