Puike competitiestart gewichtheffers KSV Helios

KSV Helios is de competitie in de Oberliga uitstekend gestart. In de uitwedstrijd in Dortmund verwerkte het Simpelveldse team in totaal 863,1 kg, en troefde daarmee AC Mengede 2 (751,3 kg) en KG Wuppertal (821,0 kg) met duidelijke cijfers af.

KSV Helios opnieuw tweede in finalewedstrijd

Voor het derde opeenvolgende jaar moesten de gewichtheffers van KSV Helios tijdens de finalewedstrijd in Oberliga genoegen nemen met de ondankbare tweede plaats.

Finaleduel lonkt voor KSV Helios na zege in Dortmund

Door een zwaarbevochten overwinning op AC Mengede en Sus Derne zetten de gewichtheffers van KSV Helios zaterdagavond in Dortmund opnieuw een belangrijke stap richting finaleduel van de Oberliga.

KSV Helios blijft in de race voor finalewedstrijd

De gewichtheffers van KSV Helios blijven in de race voor de finalewedstrijd van de Duitse Oberlige (NRW) op 9 april.

Bente Brauwers verbetert drie Nederlandse jeugdrecords

Gewichthefster Bente Brauwers heeft in Veldhoven tijdens het toernooi 'De Laatste Kans' drie Nederlandse jeugdrecords verbroken.

Helios wint en blijft in de race voor play-off

Na een matige competitiestart moesten de gewichtheffers van KSV Simson zaterdag in Simpelveld per se winnen om in de race te blijven voor de nacompetitie.

Gewichtheffen Krachtsport Weightlifting
Simpelveldse tweede op NK gewichtheffen

Bente Brauwers (15) van KSV Helios Simpelveld heeft zaterdag zilver veroverd tijdens het NK gewichtheffen in Naarden.

Overzicht
Advertentie
Unieke overzichtstentoonstelling 50 Jaar Thielen wegens groot succes verlengd!

De tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester in het Limburgs Museum en de inleidende tentoonstelling 50 Jaar Thielen – Schetsen en tekeningen in Museum van Bommel van Dam zijn vanwege succes verlengd tot en met 10 juni. De belangstelling voor de grootse schilderwerken en de schetsen van Evert Thielen is overweldigend - inmiddels staat de teller al op 50.000 bezoekers. Dit is een verzesvoudiging van de bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar.

Bekijk de tentoonstelling hier
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto