Gewichtheffers KSV Helios Simpelveld kampioen

KSV Helios Simpelveld heeft zaterdagavond de kampioenstitel gewonnen in de Oberliga. De gewichtheffers pakten in zaal Oud Zumpelveld het kampioenschap in een finale tegen KG Wuppertal en SV Westerholt.

Puike competitiestart gewichtheffers KSV Helios

KSV Helios is de competitie in de Oberliga uitstekend gestart. In de uitwedstrijd in Dortmund verwerkte het Simpelveldse team in totaal 863,1 kg, en troefde daarmee AC Mengede 2 (751,3 kg) en KG Wuppertal (821,0 kg) met duidelijke cijfers af.

KSV Helios opnieuw tweede in finalewedstrijd

Voor het derde opeenvolgende jaar moesten de gewichtheffers van KSV Helios tijdens de finalewedstrijd in Oberliga genoegen nemen met de ondankbare tweede plaats.

Finaleduel lonkt voor KSV Helios na zege in Dortmund

Door een zwaarbevochten overwinning op AC Mengede en Sus Derne zetten de gewichtheffers van KSV Helios zaterdagavond in Dortmund opnieuw een belangrijke stap richting finaleduel van de Oberliga.

KSV Helios blijft in de race voor finalewedstrijd

De gewichtheffers van KSV Helios blijven in de race voor de finalewedstrijd van de Duitse Oberlige (NRW) op 9 april.

Bente Brauwers verbetert drie Nederlandse jeugdrecords

Gewichthefster Bente Brauwers heeft in Veldhoven tijdens het toernooi 'De Laatste Kans' drie Nederlandse jeugdrecords verbroken.

Helios wint en blijft in de race voor play-off

Na een matige competitiestart moesten de gewichtheffers van KSV Simson zaterdag in Simpelveld per se winnen om in de race te blijven voor de nacompetitie.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV