Overslaan en naar de inhoud gaan

Kruising gemist door mist: vrachtwagen kukelt berm in

Geplaatst opdonderdag 12 april 2018 - 10:46

In Kerkrade is donderdag een vrachtwagen met oplegger op z'n kant beland.

Het gebeurde in de ochtenduren op de Dentgenbacherweg.

Kruising
De dichte mist gooide roet in het eten voor de chauffeur, die door het slechte zicht de kruising miste. Vervolgens belandde hij met zijn vrachtwagen in de berm. De bestuurder kon het voertuig ongedeerd verlaten.

Overeind
Voor zover bekend waren er geen andere voertuigen betrokken bij het incident. Het zal nog even duren totdat de zwaarbeladen truck overeind is geholpen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen