Hotels Hotel Hotelovernachting

Impact lockdown: annuleringen bij hotels stromen binnen

De harde lockdown heeft grote gevolgen voor Limburgse hotels. De telefoon staat roodgloeiend, maar dan niet op de manier hoe hoteliers het graag zouden zien. De annuleringen stromen binnen.

Kruisherenhotel Maastricht
Maastrichts hotel wint Europese prijs

Het Maastrichtse Kruisherenhotel heeft deze week de Prix Vill├ęgiature-award voor 'Grand Prix Best Charming Hotel in Europe' gewonnen.

Kruisherenhotel bij meest ongebruikelijke ter wereld

Volgens het internationaal bekende magazine Forbes behoort het Kruisherenhotel in Maastricht tot de 25 meest ongebruikelijke hotels ter wereld.

Limburgs vijfsterrenhotel wint Dutch Hotel Award

Het Kruisherenhotel in Maastricht heeft de prestigieuze Dutch Hotel Award in de wacht gesleept.

Limburg heeft zijn eerste vijfsterrenhotel

Het Kruisherenhotel in Maastricht wordt een vijfsterrenhotel.

Limburgse hotels naar halve finale prestigieuze hotelprijs

Het Kruisherenhotel in Maastricht en Bilderberg Kasteel Vaalsbroek in Vaals stomen door naar de halve finale van de Dutch Hotel Award, een prestigieuze hotelprijs.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten