vondsten waterschap

Romeinse en Middeleeuwse resten ontdekt bij Meerssen

Bij de aanleg van een waterbuffer tussen Maastricht en Meerssen zijn archeologische resten gevonden. Het gaat om graven uit de Romeinse tijd en delen van een erf uit de 14de eeuw.

Reizigers krijgen het lastig: A2 dicht, minder treinen

Reizigers die komend weekend via de A2 richting Maastricht willen rijden of de trein nodig hebben, komen er bekaaid vanaf. De A2 is deels afgesloten en er rijden geen treinen op twee Limburgse trajecten.

Ook raak op A79, ongeluk met drie auto’s

De verbindingsweg naar de A2 richting Maastricht Zuid was door een ongeval afgesloten.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane