Overslaan en naar de inhoud gaan

Kruijswijk reageert op komst Dumoulin: 'Vechten voor je plek'

Geplaatst opdonderdag 22 augustus 2019 - 22:15

Steven Kruijswijk heeft geen idee wat de toekomst brengt nu Tom Dumoulin bij Jumbo-Visma heeft getekend.

Voor de camera's van de NOS laat de nummer drie van de afgelopen Tour de France weten 'dat hij het wel ziet wat het voor hem betekent.'

Vechten
"Geen idee wat het voor mij betekent. Dat kan ik je volgend jaar vertellen", zegt Kruijswijk over de nieuwe kopman in zijn ploeg. "Het zal vechten worden voor je plek."

Sterker
Kruijswijk verwacht niet dat drie kapiteins op het Jumbo-Visma-schip (naast Kruijswijk en Dumoulin staat ook Primoz Roglic nog onder contract, red.) voor problemen gaat zorgen. "Het is afwachten hoe het uitpakt, maar met Tom zijn we in ieder geval een stuk sterker."

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen