Overslaan en naar de inhoud gaan

Kruijswijk reageert op komst Dumoulin: 'Vechten voor je plek'

Geplaatst opdonderdag 22 augustus 2019 - 22:15

Steven Kruijswijk heeft geen idee wat de toekomst brengt nu Tom Dumoulin bij Jumbo-Visma heeft getekend.

Voor de camera's van de NOS laat de nummer drie van de afgelopen Tour de France weten 'dat hij het wel ziet wat het voor hem betekent.'

Vechten
"Geen idee wat het voor mij betekent. Dat kan ik je volgend jaar vertellen", zegt Kruijswijk over de nieuwe kopman in zijn ploeg. "Het zal vechten worden voor je plek."

Sterker
Kruijswijk verwacht niet dat drie kapiteins op het Jumbo-Visma-schip (naast Kruijswijk en Dumoulin staat ook Primoz Roglic nog onder contract, red.) voor problemen gaat zorgen. "Het is afwachten hoe het uitpakt, maar met Tom zijn we in ieder geval een stuk sterker."

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen