Overslaan en naar de inhoud gaan

Kruijsen en Van Crooy twijfelachtig bij VVV-Venlo

Geplaatst opdonderdag 27 november 2014 - 13:46

De VVV-middenvelders Quin Kruijsen en Vito van Crooy zijn twijfelachtig voor de wedstrijd van vrijdagavond tegen Telstar.

"Quin heeft drie dagen griep gehad en Vito heeft last van zijn lies. Ik verwacht sowieso dat Vito niet kan beginnen", zei hoofdtrainer Maurice Steijn.

Vervanging
Dyon Gijzen zal Van Crooy vervangen op het middenveld. Dat deed hij ook al in het duel van Volendam, toen Van Crooy geschorst was.

"We hebben een goede wedstrijd achter de rug tegen Volendam. Dat geeft ons veel zelfvertrouwen, maar we moeten Telstar niet onderschatten", waarschuwt Steijn.

Jong Ajax
Maandag speelt VVV alweer de volgende competitiewedstrijd. Dan gaan de Venlonaren op bezoek bij Jong Ajax.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

VVV-trainer Steijn kiest Gijzen voor Van Crooy
VVV mist alle centrale verdedigers tegen Telstar
VVV: Kruijsen out, Van Crooij twijfelgeval
Roda-VVV 7-12-14
Titelaspiraties Roda lopen tikje op in Venlo
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen