Balkenbrijkroket Venlo (9 okt 2019)

Krokettendag: Venlo maakt kennis met balkenbrijkroket

Restaurant Valuas in Venlo heeft woensdag, op Nationale Krokettendag, de balkenbrijkroket gepresenteerd: een kroket opgebouwd uit onderdelen van het varken, bloed, boekweitmeel en speciale kruiden, op Limburgse wijze.

Mora komt met vegetarische kroketten

De Maastrichtse snackfabrikant Mora slaat de handen ineen met De Vegetarische Slager.

Efteling
Sterrenchef presenteert eerste Limburgse kinderkroket

Tweesterrenchef Soenil Bahadoer had woensdag de eer om de eerste speciale kinderkroket uit de muur te halen bij restaurant de Steenbok in de Efteling. De kroket werd bedacht door leerlingen uit Venlo.

Efteling verkoopt Limburgse kinderkroket

Aan de menukaart van de Efteling wordt binnenkort een snack uit Venlo toegevoegd.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV