Balkenbrijkroket Venlo (9 okt 2019)

Krokettendag: Venlo maakt kennis met balkenbrijkroket

Restaurant Valuas in Venlo heeft woensdag, op Nationale Krokettendag, de balkenbrijkroket gepresenteerd: een kroket opgebouwd uit onderdelen van het varken, bloed, boekweitmeel en speciale kruiden, op Limburgse wijze.

Mora komt met vegetarische kroketten

De Maastrichtse snackfabrikant Mora slaat de handen ineen met De Vegetarische Slager.

Efteling
Sterrenchef presenteert eerste Limburgse kinderkroket

Tweesterrenchef Soenil Bahadoer had woensdag de eer om de eerste speciale kinderkroket uit de muur te halen bij restaurant de Steenbok in de Efteling. De kroket werd bedacht door leerlingen uit Venlo.

Efteling verkoopt Limburgse kinderkroket

Aan de menukaart van de Efteling wordt binnenkort een snack uit Venlo toegevoegd.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane