Overslaan en naar de inhoud gaan

Kroegbaas ziet carnavalsomzet in rook opgaan

Geplaatst opzaterdag 11 november 2017 - 21:55

De eigenaar van een café nabij het pand waar zaterdagavond in Maastricht brand uitbrak, baalt flink. "Dit is zonde voor mij, mijn collega's in de straat en alle carnavalsvierders."

Zijn kroeg, De Twee Heren, moest op last van de hulpdiensten worden ontruimd nadat rond 20:30 uur aan de overkant brand uitbrak in een ruimte boven een kebabzaak. "Dat verliep allemaal vrij rustig. Er was geen paniek." Ook omliggende cafés werden ontruimd.

'Dit doet wel pijn'
Het valt de horecabaas zwaar dat hij op een van de drukste dagen van het jaar zijn zaak moest sluiten. "Dit is een belangrijke dag. Het is volle bak op de zaterdagavond en iedereen had zich hier op verheugd. Dit doet wel pijn."

Lees ook: Uitslaande brand boven kebabzaak Maastricht onder controle

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen