Overslaan en naar de inhoud gaan

Kroatisch talent naar Basketbal Academie Limburg

Geplaatst opvrijdag 21 juni 2019 - 21:42

Basketbal Academie Limburg (BAL) heeft voor de komende twee jaar een Kroatisch toptalent gecontracteerd.

De 20-jarige Marijan Obad speelde vorig seizoen college basketball op de CYM Academy in Texas (VS). Obad heeft voor twee jaar getekend in sporthal Boshoven, Weert.

Ervaring
Marijan
Obad begon in 2008 met basketballen bij BC Dubrovnik. In zijn zeven jaar daar groeide hij uit tot een van de beste spelers in alle jonge categorie√ęn. Zijn basketbalcarri√®re vervolgde hij in Canada. Op de prep-school BC Christian Academy in Vancouver. Tot afgelopen seizoen heeft hij in Texas op de CYM Academy ervaring opgedaan met het spelen tegen grote colleges.

Coach Radenko Varagic: Hij heeft een sterke drive naar de basket. Aangevuld met een goed driepuntschot is hij een mooie aanwinst voor onze basketbal academie."

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen