Lege stal boerderij

Provinciebestuur: Niks mis met stallensloopregeling

Het provinciebestuur blijft positief over de stallensloopregeling. Die heeft daadwerkelijk bijgedragen aan minder stenen en minder varkens in het buitengebied van Noord- en Midden-Limburg en doet dat nog steeds, zegt het provinciebestuur.

Grenscontrole België (20 mrt 2020)
'Nu blijkt dat de Euregio normaal heel goed functioneert'

Het feit dat we het nu zo vreemd vinden dat we niet even snel de grens over kunnen, bewijst dat de Euregio onder normale omstandigheden heel goed functioneert.

boekpresenatie afgeblazen wegens islamkritiek
Boekpresentatie afgeblazen vanwege islamkritiek

Vrouwenorganisatie FAM heeft de presentatie van het boek 'De weg naar gelijkwaardigheid!' afgeblazen. Het boek, dat pleit voor een gelijkwaardige positie van de vrouw in de samenleving, zou teveel kritische passages bevatten over de islam.

Roda JC protest supporters Parkstad Limburg Stadion (27 sep 2019)
Protest: Kerkraadse Koempeltribune vrijdagavond leeg

De Koempeltribune in het Kerkraadse Parkstad Limburg Stadion blijft vrijdagavond tijdens de eerste helft leeg.

Chemelot
Onderzoeksraad: Meer vaart maken met veiligheid Chemelot

De Onderzoeksraad voor Veiligheid geeft de overheid een tik op de vingers in verband met de veiligheid van bedrijventerrein Chemelot in Sittard-Geleen.

Ledenbijeenkomst CDA: kritiek op samenwerking PVV en FvD

Een handvol Limburgse CDA-leden heeft principiële bezwaren tegen samenwerking met PVV en Forum voor Democratie in het nieuwe provinciebestuur.

SP vervangt trekpop Rutte door die van Jetten (D66)

De SP heeft in een omstreden campagnefilmpje een trekpop verwijderd met de beeltenis van premier Mark Rutte na een klacht van de Maastrichtse cartoonist Ruben L. Oppenheimer.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten