Kristiaan Haagen mist Limburgse derby’s

Kristiaan Haagen heeft een voorstel van de aanklager betaald voetbal voor een schorsing van drie wedstrijden waarvan een voorwaardelijk geaccepteerd.

VVV praat met Robin Buwalda

VVV gaat in gesprek met Robin Buwalda. De verdediger wordt voor het tweede seizoen gehuurd van ADO Den Haag, dat de optie in zijn aflopende contract niet gaat lichten.

VVV huurt Haagen, wil alliantie met West Ham

VVV huurt komend seizoen de Belg Kristiaan Haagen van FC Dordrecht. Daarnaast heeft de club een eerste gesprek gevoerd met West Ham United over een eventuele samenwerking.

MVV wint oefenduel van Jong PSV

MVV heeft vrijdag een oefenduel in de Geusselt tegen Jong PSV met 3-1 gewonnen. Mark Veldmate, Pascal Huser en Wimilio Vink scoorden voor de Maastrichtenaren.

Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts